Skip to content

Külföldön éltek?

Esküvőszervezőként leveszem a terhet a vállatokról, ha te és a párod külföldön éltek, de Magyarországon szeretnétek megtartani az esküvőtöket. A világ bármely pontján éltek, videóhíváson keresztül, akár angol nyelven is segítek megszervezni álmaitok esküvőjét.

miben tudok segíteni nektek?

Ha megbíztok a Nagy Napotok szervezésével, nem kell aggódnotok az esküvői helyszínektől és más szolgáltatóktól való távolság miatt. Összegyűjtöm nektek a legjobb környékbeli szolgáltatókat, bejárom helyettetek a helyszíneket, részt veszek a személyes találkozókon.

Hogyan néz ki a közös munka?

Az esküvőszervezés folyamata szinte teljesen ugyanúgy zajlik, mintha Magyarországon élnétek, néhány lépés kivételével. A kinézett helyszíneket együtt fogjuk meglátogatni, hiszen egy videóhívással ti is ott lehettek velem „személyesen”. Ha van olyan szolgáltató, akivel szeretnétek találkozni élőben is, a hazalátogatásotok idejére szervezem az összes időpontot. A külföldről érkező vendégeknek pedig igény esetén segítek szállást és transzfert intézni.

Találkozzunk "személyesen"

Küldj nekem egy üzenetet!

Az első találkozó teljesen ingyenes és kötelezettségmentes. Ezen az alkalmon megbeszéljük a részleteket és kiválasztjuk a számotokra legideálisabb csomagajánlatot. Valósítsuk meg együtt az álmaitokat!

Kérlek küldj nekem egy rövid leírást az esküvőd részleteiről! (létszám, dátum, helyszín...)